Mexicanske hængekøjer
De store smidige bomuldsnet hængekøjer har den bedste komfort, og er mest behagelig at ligge i.

Håndvævet møbel er blevet verdens kendt
Bomuldsnet hængekøje til velbehag på mange måderDen mexicanske hængekøje er fremstillet på Yucatan-halvøen i Mexico. Primært i landsbyen omkring Merida, hvor hængekøjen er det fornemste møbel at fremstille. Netop denne type net hængekøje uden knuder er håndvævet, og er blevet eftertragt over hele verdenen. Væveteknikken hedder sprang, og er kendt fra vikingetiden i Danmark, men er næsten gået i glemmebogen i Danmark.

1-2 uger for at væve en hængekøje
Hængekøjerne er håndvævet og det tager 1 - 2 uger at væve en hængekøje, og der er brugt ca. 5 km tråd. Smidigheden og komforten i køjen har gjort den populær, og den fint håndvævede kvalitet gør det muligt at ligge mageligt i hængekøjen.

Sanser trænes i takt med hængekøjens bevægelser
Balancen trænesI dag bruges hængekøjen som hjælpemiddel for ergoterapueter og fysioterapueter med behandlingen for apopleksi, balance og sansemotoriske problemer. Og så er det endda også et herligt legetøj for børn, der elsker at tumle, gynge og gemme sig i hængekøjen. Voksne finder stort velbehag midt i hængekøjen, uanset om det er i behandling eller blot til at slappe af i og nyde livet.

Store hængekøjer er smidigst
Store hængekøjer er smidigst Hængekøjen er bred og smidig, da den former sig efter den vægt der kommer i hængekøjen. Jo størrer hængekøjen er, jo mageligere er den at ligge i. Hængekøjen er lige så bred som den er lang, og det er muligt at ligge på tværs, på langs og diagonalt.

Hængekøjen er så stor, at der kan være flere i den på én gang - i hjemmet, på klinikken eller i børnehaven. En tur i hængekøjen er ikke bare en nydelse, men styrker balanceevnen.

Mexicansk farvemix
Hængekøjerne findes i mange farve kombinationer og er fremstillet af en fin bomuldstråd. Hængekøjen er et stort bomuldsnet, der er snoet ind i hinanden uden knuder. Det giver en meget fleksibel hængekøje.

Specialfremstillet stof/lærreds hængekøje
Specialfremstillet hængekøje til dansk institutionsbrug. En særdeles stærk hængekøje, som har mange af de samme fordele, som den originale mexicanske hængekøje (fint bomuldsnet). Stof/lærreds hængekøjen er en lærreds hængekøje, som er forstærket. Særdeles velegnet hængekøje, hvis man synes de mange fine bomuldsnore virker for sårbare.

Hængekøje til hus, have og unik boligindretning
Hængekøjen er et alternativ møbel til spændende boligindretning, og er en fornyelse til institutioner, børnehaver og bofælleskaber. Hængekøjen er ligeledes et pragtfuld havemøbel og vil hurtigt få sin unikke plads i haven.

Hængekøje forhandler i Danmark
Hængekøjerne kan bestilles her på hjemmesiden, og fremsendes via Post Danmark pr. efterkrav, eller vedlagt girokort til institutioner. Leveringstiden er 2-3 dage. Køb en hængekøje